Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
United Artists Festival

UNITED ARTISTS FESTIVAL

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii UNITED ARTISTS FESTIVAL si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.
Evenimentul isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a UNITED ARTISTS FESTIVAL. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

  • Primele 200 de bilete au pret special de doar 25 de lei;
  • Dupa epuizarea acestora, in presale biletele costa 30 de lei;
  • La intrare, biletele costa 35 de lei.

UNITED ARTISTS FESTIVAL este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.

 

Concert 20 Septembrie – Muzica Pop

 

Afis-20 FINAL

 

 

Concert 27 Septembrie – Muzica Rock

 

Afis-27.09---FINAL

 

 

Concert 4 Octombrie – Muzica populara

 

Afis-04

 

 

Concert 11 Octombrie – Muzica clasica

Orchestra Simfonica Bucuresti – dirijor Daniel Jinga – invitat Bubu Cernea

Marcel Pavel – invitati Gina Pavel, Iordache Basalic si Vlad Mirita

Tudy Zaharescu Band – invitata Ana Mardare

Florin Raducanu Symphonic Jazz Project – invitata Dalila Cernatescu

Prezentator: Mihai Calin

 

About Author

Connect with Me: