Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Screenshot_2

Sirius Broker demarează o campanie de consultanță gratuită pentru artiștii membri CREDIDAM

Sirius Broker, partenerul CREDIDAM în domeniul asigurărilor, demarează o campanie de consultanță gratuită dedicată artiștilor membri CREDIDAM, în perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2017.

Campania are drept scop informarea artiștilor cu privire la caracteristicile ofertelor din piata asigurărilor, semnalarea eventualelor capcane din spatele ofertelor de achiziție a polițelor și îndrumarea către soluții personalizate de asigurări. În plus, campania vizează oferirea unui pachet de servicii și condiții special valabile pentru membrii CREDIDAM, în colaborare cu alte societăți primare de asigurări.

“În contextul în care, în România, segmentul de piață dedicat asigurărilor din domeniul artistic este încă deficitar, ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor artiștilor prin oferirea de consultanță gratuită și pachete personalizate de asigurări. Campania noastră dorește să le ofere oamenilor accesul la informații trecute prin filtrul unor specialiști care să îi învețe cum să citească dincolo de conținutul frumos ambalat al unei oferte ce promite mult, dar poate oferi puțin”, a declarat Luciano Sgarro, director executiv  Sirius Broker.

Astfel, în următoarea perioadă, artiștii membri CREDIDAM  care doresc să beneficieze de consultanță gratuită din partea specialiștilor Sirius Broker și de serviciile acestora sunt rugați să parcurgă următorii pași:

  • Să contacteze reprezentanții Sirius Broker la numărul de telefon: 0752.221.708;
  • Să confirme că sunt membri CREDIDAM prin menționarea numărului din legitimația de membru;
  • Să solicite o întâlnire pentru consultanță gratuită (analiza riscurilor, analiza asigurărilor pe care le ai deja în vigoare).

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați echipa Sirius Broker la telefon 031.620.53.24 sau la adresa de e-mail: office@siriusbroker.ro.

Sirius Broker este o companie de asigurări înființată în anul 2011 și care s-a impus pe piața din România prin integritatea și rigurozitatea cu care a construit și dezvoltat servicii profesionale de asigurări, orientate către beneficiul real al clientului. Echipa Sirius Broker este formată din profesioniști cu expertiză internațională, aflați în contact permanent cu piața asigurărilor pentru a le oferi clienților soluțiile optime personalizate.

Mai multe informații despre Sirius Broker puteți afla de aici: www.siriusbroker.ro

 

About Author

Connect with Me: