Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
small_afis_Salonul

Salonul Fotografului Român, ediţia a VI-a

Asociaţia Artă şi Imagine, organizaţie românească non-profit, vă invită să vizitaţi Salonul Fotografului Român, ediţia a şasea, în Foaierul Media al TNB (aripa Intercontinental).

Expoziţia prezintă lucrările selecţionate în urma unui concurs de fotografie la care au participat nu doar lectorii şi cursanţii unor şcoli româneşti de fotografie, ci şi numeroşi fotografi independenţi.

Conceptul de ”şcoală de fotografie” este definit de organizatori într-o accepţie mai largă a termenilor, încluzând orice formă de învăţământ organizat, de la cursurile de scurtă durată, teoretice şi/sau doar practice, fie că sunt ţinute într-o sală de clasă, fie că sunt doar în aer liber, într-o excursie făcută special în scopuri fotografice, până la instituţii de învăţământ superior specializate în această formă de artă.

Evenimentul, unic în ţară prin conceptul său, doreşte să fie oglinda fidelă a ceea ce înseamnă fotografia românescă la un moment dat, reunind lucrările unor fotografi din toate generaţiile, care abordează genuri dintre cele mai diverse (natură, jurnalism, portret, peisaj urman, eveniment etc).

În cadrul expoziţiei există inclusiv o secţiune specială cu fotografie de teatru, realizată la sugestia Teatrului Naţional I.L. Caragiale. Aceasta cuprinde o selecţie a celor mai frumoase fotografii din câteva spectacole ale repertoriului actual al teatrului.

Expoziţia va fi deschisă până în 7 iulie 2019. Ore de vizitare: zilnic între orele 14.00 – 19.00, cu excepţia zilelor de luni.

About Author

Connect with Me: