Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
RMF-750x350

Retro Music Festival

Retro Music Festival, unicul festival de muzică retro din România 21-23 IUNIE 2019, Bucureşti, ROMEXPO.

Vara 2019 se anunţă încă de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 – ’90, odată cu organizarea, timp de 3 zile, la Bucureşti, a Retro Music Festival, unicul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro în România.

Între 21 şi 23 iunie 2019, în parcarea C de la ROMEXPO vor evolua zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat cu evoluţiile lor generaţii de fani la nivel mondial.

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la Las Ketchup, Corona, Turbo B. Formally Snap!, Fun Factory, La Bouche, Maxx, Lian Ross, Samantha Fox, Magic Affair, Patty Ryan, C.C Catch, Jenny From Ace Of Base, Ice Mc, Face Meets Voice – a Milli Vanilli Experience, Baccara, Arabesque, Layzee FKA Mr. President, Captain Hollywood Project. Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulţi alţii, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.

“Suntem încântaţi să putem oferi, la Bucureşti, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii. Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generaţii de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă. Sunt convins că toţi cei care apreciază muzica anilor ’80 – ’90 vor fi încântaţi de line up-ul de excepţie care va evolua pe scenele festivalului, dar, în acelaşi timp, ne face plăcere să le dăm ocazia şi celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activităţi conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mai mici.

Astfel, în parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică şi dansuri specifice perioadei ’80 – ’90, evenimente antrenante pentru toată familia.

About Author

Connect with Me: