Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Krilovici

OPERA FANtastica: o ediţie specială cu soprana Marina Krilovici

Ediţie specială a seratelor muzicale OPERA FANtastica la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti: Luminiţa Arvunescu în dialog cu marea soprană Marina Krilovici

Sâmbătă, 15 iunie 2019, de la ora 19:30, iubitorii şi cunoscătorii în devenire ai muzicii clasice sunt aşteptaţi la Studioul de Operă al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (Str. Ştirbei Vodă 33) pentru o nouă ediţie a seratelor muzicale OPERA FANtastica, iniţiate şi moderate de Luminiţa Arvunescu în colaborare cu „Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură”.

Invitata acestei serate este apreciata soprană şi profesoară de canto, stabilită la Atena, Marina Krilovici – care, aflată la ceas aniversar, şi-a dorit – atât reîntoarcerea în locul unde a început, de fapt, cariera sa, cât şi revederea cu cel mai fidel public al său, publicul bucureştean. Pe lângă dialogul pe care cunoscuta realizatoare de emisiuni radio, Luminiţa Arvunescu , îl va purta cu Marina Krilovici, seara va cuprinde un program muzical susţinut – în onoarea invitatei – de: soprana Marta Cristina Sandu, tenorul Lucian Corchiş şi baritonul Şerban Vasile, acompaniaţi la pian de Luminiţa Berariu – şi, de asemenea, un invitat surpriză, artist ale cărui începuturi de carieră au fost marcate de Marina Krilovici.

Tot cu această ocazie va avea loc şi lansarea celei de-a II-a ediţii a volumului Marina, Marina, Marina – Marina Krilovici, un volum semnat de jurnalista Alice Năstase Buciuta şi cu o prefaţă de Luminiţa Arvunescu.

About Author

Connect with Me: