Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
occ-stagiunea2017-2018

Opera Comică pentru Copii deschide stagiunea cu Mozart

Odată cu începerea anului şcolar, Primăria Capitalei prin Opera Comică pentru Copii deschide stagiunea 2017-2018 şi îi aşteaptă pe cei mici cu spectacole îndrăgite din stagiunile trecute şi cu premiere din toate genurile artistice. Astfel, pe 16 şi 17 septembrie, de la ora 18:30, respectiv 10:00 va avea loc premiera operei “Bastien şi Bastienne” de W. A. Mozart, recomandată copiilor de peste 3 ani. Spectacolul reprezintă debutul pe scena Sălii UnderGrant a unei echipe tinere de creaţie formată din dirijorul Răzvan Apetrei, regizoarea Irina Crăiţă şi scenografele Bianca şi Sabina Veşteman.

Lista premierelor din luna septembrie continuă cu spectacolul “Lumea păpuşilor” după baletul clasic “Coppelia”, cu un libret scris de Charles-Louis-Étienne Nuitter şi pus în scenă prima oară la Opera din Paris, în 1870. La Bucureşti, spectacolul, în regia şi coregrafia lui Cătălin Caracaş, se va juca începând cu 22 septembrie, în Sala Mare.

Salonul Mozart îşi aşteaptă micii spectatori într-un spaţiu renovat, cu îmbunătăţiri realizate pe măsura nevoilor publicului tânăr. Pe 16 şi 17 septembrie copiii sunt invitaţi la “Salonul de scenografie”, un atelier interactiv în care cei mici descoperă secretele creării unui spectacol sub îndrumarea scenografei Bogdana Pascal, iar apoi se vor întâlni cu “Directorul de teatru”, o punere în scenă ingenioasă după opera omonimă a lui W. A. Mozart, semnată de regizorul Cristian Mihăilescu.

După spectacolele din weekend va continua programul de mare succes “În spatele cortinei”, care va fi îmbogăţit cu mai multe puncte de atracţie şi mai mulţi ghizi din personalul Operei Comice pentru Copii.

Părinţii pot achiziţiona abonamente pentru întreaga stagiune a Operei Comice pentru Copii, care cuprind locul asigurat la 10 reprezentaţii şi un puzzle sau un program de sală la spectacole. Cei care cumpără abonamente primesc cadou intrări la evenimentele din Sala UnderGrant şi Salonul Mozart, un tur în spatele cortinei şi intrarea la o Gală a Operei Comice pentru Copii. (R.N.)

opera comica

About Author

Connect with Me: