Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
OCS_BTLive

Omul cu Şobolani. Invitaţi: Four of a Kind @ BT Live

Joi 15 martie, Omul cu Şobolani revine la BT Live ”să ne aducă vara înapoi” în ritmuri alternative şi să predea ştafeta tinerei trupe Four of a Kind, care va urca pe scenă în deschiderea evenimentului. Concertul începe la ora 21.00.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept şi o nouă serie de concerte, care reuneşte o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ştafeta.

Înfiinţată în 1997, Omul cu Şobolani avea să devină emblema unei generaţii nonconformiste şi să schiţeze primele direcţii ale scenei muzicale româneşti alături de alţi câţiva pioneri ai curentului alternativ, abordând un stil care se detaşa vehement de mainstream-ul autohton, dar şi de conceptul de muzică rock de la acea vreme. Anul trecut Omul cu Şobolani au sărbătorit 20 de ani de activitate intensă, atât din punct de vedere al discografiei, a materialelor video cu o abordare mereu nouă, cât şi a numeroaselor apariţii live. Experienţele din sălile de concert au demonstrat că Omul cu Şobolani se bucură de admiraţia unui public din ce în ce mai tânăr, care transferă energia OCS în viitor.

Trupa Four of a Kind este un proiect muzical care a luat naştere la sfârşitul anului 2015. Stilul abordat poate fi încadrat în mai multe categorii, de la indie rock la post-punk şi alternativ, un rol important având influenţele variate pe care membrii formaţiei le integrează în orice idee muzicală, care alături de dorinţa de a experimenta, creează un sound unic specific trupei.

Four of a Kind îi reuneşte pe Cosmin Hamza (voce) şi Sorin Sega (chitară), Edi Nicolaescu (tobe) şi Victor Frunză (bass). (R.N.)

OCS_BTLive

About Author

Connect with Me: