Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Numele mari ale literaturii vin la Bookfest Târgu Mureș

Numele mari ale literaturii vin la Bookfest Târgu Mureș

Unii dintre cei mai cunoscuți scriitori, editori și alte personalități culturale de marcă vă dau întâlnire la Teatrul Național, între 28 septembrie şi 01 octombrie, la cea de-a VIII-a ediţie a Salonului de Carte Bookfest Târgu Mureș

Intrarea la evenimente este liberă, iar reducerile consistente vă vor da motive în plus să participaţi

Salonul de Carte Bookfest revine la Târgu Mureș cu o ediție de gală, bogată în lansări de carte, întâlniri cu personalităţi de seamă, sesiuni de autografe și un concert de muzică folk. Între 28 septembrie și 01 octombrie, la Teatrul Național Târgu Mureș, îi puteți întâlni pe Gabriela Adameşteanu, Radu Paraschivescu, Simona Antonescu, Anca Vieru, Emilia Faur, Cristian Manolachi, Alexandru Stermin, Cristian Mungiu, Marius Chivu, Cristian Preda, Adrian Papahagi, Péter Demény, Denisa Comănescu și mulți alții.

Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit, iar intervalul de vizitare este 10.00 – 19.00 pentru prima zi, 28 septembrie, și 10.00 – 20.00, pentru următoarele trei zile, 29 septembrie – 1 octombrie. Nu trebuie ratate reducerile şi ofertele pe care expozanţii participanţi le vor avea pentru multitudinea de cărți prezente în foaierul Teatrului Național.

Cea de-a VIII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Târgu Mureș se deschide oficial joi, la ora 12.00, iar încă din prima seară publicul este invitat la concertul folk susținut de Dinu Olăraşu, de la ora 18.00.

Numele mari ale literaturii vin la Bookfest Târgu Mureș

About Author

Connect with Me: