Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
masa-puterilor-noastre-

Masa puterilor noastre, un spectacol caleidoscop, la Teatru în TVR

Teatrul de Comedie aduce în cea de-a treia stagiune de Teatru în TVR Masa puterilor noastre, de Petre Barbu, în regia Silviei Roman.

Spectacolul se joacă pe 24 august, 1 septembrie, 7 septembrie şi pe 12 şi 13 septembrie, când se şi înregistrează pentru TV.

Din distribuţie fac parte András Demeter, Liliana Pană, Flavia Hojda, Costel Dobrescu, Olga Bela, Răzvan Rotaru şi Andreea Alexandrescu.

Proiectul s-a numărat printre câştigătorii concursului COMEDIA ŢINE LA TINEri, proiect iniţiat de Teatrul de Comedie, care promovează şi susţine tinerii regizori.

„(…) Cu vreo patru ani în urmă, am descoperit cu uluire şi bucurie că sunt în stare să rezolv exerciţiile cu „ridicarea la putere a unui număr natural” din manualul de matematică de clasa a V-a. Aşa am scris piesa „Masa puterilor noastre”: cu gândul să răspund la aceste întrebări. Nu ştiu dacă am reuşit să răspund convingător. Dar sunt convins că învăţătura dobândită în şcoală m-a ajutat să ajung ceea ce sunt acum: un om,” afirmă scriitorul Petre Barbu, cel care semnează piesa.

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie – aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie – 14 septembrie.

Toate spectacolele se desfăşoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

masa-puterilor-noastre-

About Author

Connect with Me: