Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Laura bretan

Laura Bretan recital la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, 15 aprilie 2019, ora 20:00. Invitat special: Paula Seling.

Laura Bretan…o adolescentă cu voce de înger! declară  Simon Cowell, creatorul show-urilor American Idol, Britain’s Got Talent, America’s Got Talent, X-Factor, etc, după audiţia laurei pentru  America’s Got Talent: „N-am auzit niciodată aşa ceva în toţi aceşti ani în care facem  acest show! De aceea am conceput acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştingând nenumărate concursuri.

A participat şi a câştigat concursul “Românii au talent” în luna iunie a anului 2016.

În anul 2016 se califică, dintr-un total de 100.000 de candidaţi, ca finalistă pentru „America’s Got Talent”. În urma show-ului pentru audiţie, Laura a câştigat râvnitul „Golden Buzzer” de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajugând astfel direct în finala „America’s Got Talent” .

Din acel moment, Laura a devenit o senzaţie mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN şi WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.

A fost prezentată în Today’s Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune şi multe alte media.

Urmează concerte în întreaga lume.

- a interpretat imnul naţional al Statelor Unite pentru White Sox şi Chicago Bulls în mai multe rânduri şi a fost invitată în toată America să cânte imnul

- a urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster. După ce au cântat împreună la Beverly Hills pentru Gala FDIF, el a declarat: „Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va ştii numele tău!”

- a interpretat cu excepţionalii tenori „Il Volo”, cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup „The Tenors”

A ajuta pe alţii este una dintre cele mai importante misiuni ale Laurei Bretan.

Ea a donat o parte din câştigurile sale Fundaţiei „Safe Haven” pentru a ajuta pe cei fără adăpost. A fost aleasă în calitate de ambasador al organizaţiei Star of  Hope International, o organizaţie care ajută copiii cu dizabilităţi, orfani şi săraci. În prezent, fundaţia ajută 44.000 de copii din întreaga lume.

Laura Bretan intenţionează să studieze muzică în colegiu. Vorbeşte fluent engleză şi româna. Când nu cântă pe scenele din întreaga lume, Laura este o adolescentă tipică. Îi place să înveţe cântece noi, să studieze muzica, să se joace cu fraţii şi verişorii ei, să citească şi să călătorească.

Cu talentul şi vocea ei remarcabile, Laura este încântată că a reuşit să aducă bucurie în inimile oamenilor. Spectacolele Laurei au ajuns la zeci de milioane de oameni din întreaga lume, primind nenumărate mesaje în care oamenii îi scriu despre impactul pe care cântecele ei l-au avut în viaţa lor.

Viitoarele planuri ale Laurei Bretan includ înregistrarea unui album, turnee, întâlniri cu fanii din întreaga lume şi continuarea misiunii sale de a ajuta oamenii în nevoie!

About Author

Connect with Me: