Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
afis_pictorul_aman_99558400

Lansare “Pictorul Theodor Aman – carte de colorat pentru copii”

Muzeul Municipiului Bucureşti invită copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani la evenimentul de lansare “Pictorul Theodor Aman – carte de colorat pentru copii”, desfăşurat la Muzeul Theodor Aman în ziua de vineri, 11 august, ora 12:00.

Cartea de colorat dezvăluie într-o manieră prietenoasă şi creativă detalii despre maestrul Theodor Aman, relatate de către fiica adoptivă a acestuia, soprana Zina de Nory. Cartea învăluie într-o poveste viaţa şi activităţile artistului, punctând elementele importante prin diverse secţiuni de lucru.

Cartea reprezintă o iniţiativă inedită a Muzeului Municipiului Bucureşti, care are darul de a apropia cei mai mici vizitatori de patrimoniul valoros al oraşului. Iniţiativa face parte din strategia Muzeului Municipiului Bucureşti de a familiariza copiii cu instituţiile de cultură, volumul fiind primul dintr-o serie dedicată publicului foarte tânăr. Acest volum reprezintă atât o amintire plăcută a vizitei copiilor la Muzeul Aman, cât şi un instrument de înţelegere a vieţii unui artist special şi de apropiere a copiilor de artă într-un mod plăcut, care le dezvoltă în acelaşi timp imaginaţia, atenţia şi abilităţile artistice.

Volumul “Pictorul Theodor Aman – carte de colorat pentru copii” a fost realizat de Editura MMB 2017, autori fiind: Angelica Iacob, Ionica Tarău, Alexandra Zbuchea. (R.N.)

afis_pictorul_aman_99558400

About Author

Connect with Me: