Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Godsmack

Godsmack, în concert la Bucureşti şi pe 1 aprilie

Godsmack va cânta la Bucureşti şi pe 1 aprilie 2019 la Arenele Romane. Invitaţi speciali pentru showul de la Bucuresti vor fi Like A Storm din Noua Zeelandă.

Trupa s-a format în 1995 şi a scos 7 albume de studio bucurându-se de un succes internaţional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, şi anume: “Faceless”, “IV” şi “The Oracle”. Au avut şi 23 de piese în top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al şaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2018 şi se intitulează “When Legends Rise”. Încă de la înfiinţare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaţionale şi au umplut arene în jurul lumii. Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puţin peste 10 ani. În cinstea lor, după succesul celui de-al şaselea album “1000hp”, oraşul Boston sărbătoreşte “Ziua Godsmack” pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

Godsmack

About Author

Connect with Me: