Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
teatru-sub-luna-poster

Festival de teatru în aer liber

Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediţie şi reuneşte sub cerul liber şi arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate şi încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziţii de pictură, desen, costume şi sculpturi din lemn.

Festivalul de teatru urban în aer liber Teatru Sub Lună are loc între 29 iunie – 15 iulie, de vineri până duminică, în Grădina Quantic din parcul Grozăveşti, situată la 3 minute de metrou.

Pe durata a 3 weekend-uri regizori cu renume vor aduce pe scena festivalului spectacole de comedie în premieră. 9 spectacole de comedie, 9 concerte de jazz, rock acustic şi alternativ, balade, 30 artişti care vor expune: fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume şi multe altele plus Standul Editurii InDArt cu sute de cărţi.

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber şi este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din ţară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură şi Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu şi promovează arta urbană în aer liber, susţinând prin proiectul “Alege-ţi Povestea” tinerii artişti aflaţi la început de drum. Pe lângă acestea, festivalul mai aduce şi concerte din genuri de muzică precum jazz, acustic, underground şi alternative. (R.N.)

teatru-sub-luna-poster

About Author

Connect with Me: