Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
tablouri cu suflet

Expoziţia Tablouri cu suflet la Naţionalul bucureştean

Galeria Arhiva de Artă în colaborare cu Asociaţia KinetoBebe şi doamna Elena Luminiţa Radu au onoarea să vă invite la vernisajul Expoziţiei caritabile Tablouri cu suflet din data de 3 decembrie 2019, la ora 17.30, gazda fiind Teatrul Naţional  I.L. Caragiale.

Expoziţia caritabilă Tablouri cu Suflet reuneşte peste 40 de artişti care şi-au exprimat cu entuziasm disponibilitatea de a susţine cauza copiilor cu dizabilităţi.

Prin acest proiect aducem împreună o bucurie copiilor care sunt nevoiţi să îşi petreacă lunile, sau poate chiar anii copilăriei în centrele de terapie. Acolo se joacă, citesc, învaţă, râd şi plâng, fac primii paşi, spun primele lor cuvinte şi se bucură de fiecare clipă alături de terapeuţi şi părinţi.

La evenimentul Tablouri cu Suflet va fi curator alături de artişti şi criticul de artă Pavel Şuşară, care ne asigură că nu este uşor să pictezi fie un peisaj, portret sau natură statică, ci este de-a dreptul o aventură, transparenţele caligrafice din acuarele romane, avalanşele nabiste ale culorii şi toată acea dezinvoltură indescriptibilă atât de specifică, alături de grafismul artistului, poartă o indiscutabilă amprentă personală, fie că amintesc formule preexistente, fie că sunt lucrări cromatice aproape obiective, dincolo de orice model şi autor.

La acest eveniment vor participa aproximativ 200 de invitaţi din partea organizaţiilor nonguvernamentale din domeniu, parteneri media, personalităţi din mediul artisitic şi mediul de afaceri care susţin proiectele organizaţiilor colaboratoare, reprezentanţi ai diferitelor instituţii, parlamentari, membri ai corpului diplomatic precum şi din cadrul Preşedinţiei României, M.A.I, Medici ai Academiei Române.

Invitaţi speciali: Anca Pandrea, Irina Margareta Nistor, Ana Raluca Chişu (Fondator Asociaţia KinetoBebe).

tablouri cu suflet

About Author

Connect with Me: