Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Magic

Expoziţia „Free time magic”, la Sibiu

Expoziţia „Free time magic”, găzduită până la septembrie de Cabinetul de Cartografie a Palatului Brukenthal, constituie un demers educativ în recuperarea unui factor esenţial al vieţii – arta timpului liber, pierdută de cei mai mulţi dintre noi.

În zilele noastre, majoritatea momentelor libere sunt petrecute în sfera digitală (smartphones & other). Creativitatea, însă, este forma ideală de relaxare, după încheierea celor 8 ore zilnice de muncă sau perioade solicitante de activitate susţinută.

Proiectul expoziţional pe care vă invităm să îl vizitaţi este realizat de restauratorii Muzeului Naţional Brukenthal şi demonstrează pe deplin potenţialul nelimitat de creativitate ce poate fi accesat după serviciu sau în perioadele de repaus. Desigur, veţi întâlni restauratori pictură care pictează sau restauratori lemn şi piatră care sculptează dar şi fotografia, machetele şi instalaţiile restauratorilor metal sau icoanele pe sticlă realizate de restauratori hârtie.

Selecţia de exponate alătură abordări clasice şi viziuni inovatoare sau tehnici mai puţin cunoscute: pictură pe pânză, pe apă (ebru), pe sticlă şi pe lemn, desen, fotografie, piele repusată, sculptură în lemn şi piatră, bijuterii, instalaţii, navomodele, goblen etc.

Zeci de piese şi tot atâtea idei pentru câteva ore pe săptămână în care vă puteţi detoxifica digital în mod creativ desenând, adăugând mediului în care trăiţi culoare, compoziţii deosebite, accesorii personalizate, o amprentă specifică.

 Magic

About Author

Connect with Me: