Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
00000044913-d719-800x800-n-99c8533c-1-588x415

DJ ShiveR va mixa la after după Borgore

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine în România pentru un show incredibil pe 16 decembrie la Arenele Romane în cort încălzit. Borgore este unul dintre cei mai populari şi mediatizaţi artişti de muzică electronică. Responsabil de after party va fi DJ ShiveR.

Artistul a început de mai mult de 14 ani pe vremea casetelor derulate cu pix mixând colaje pentru trupe de breakdance şi pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane şi de la platane la sisteme digitale TRAKTOR.

SHVR numit Shiver a ajuns printre cei mai versatili DJ din România şi a împărţit scena cu artişti consacraţi ca: Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela şi mulţi alţii. Seturile sale pot fi comparate cu o poveste având o introducere, o surpriză şi un punct culminant de zile mari, seturile pot conţine până la 50 de piese într-o oră cuprinzând multe genuri muzicale ca: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep toatea acestea sub numele THE SHIVER SHOW.

Borgore, numit “copilul teribil al bassului” sau “cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit încet dar sigur un personaj iconic în dubstep-ul modern şi revine la Arene după showul sold out de anul trecut.

Cel mai recent material al sau “#NEWGOREORDER” lansat pe 8 iulie anul trecut via Dim Mak Records, casa de producţie a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai înalte şi aprecierea publicaţiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reuşit să înfiinţeze propriul label, Buygore Records, să pună în scenă show-uri catalogate drept capodopere, să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America şi să aibă propriul show la radio, “The Borgore Show”, împreună cu prietenii săi Miley Cyrus, Diplo şi Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori şi intuitivi artişti ai generaţiei sale, iar noi vom avea ocazia să ne bucurăm de un show demenţial la Bucureşti.

About Author

Connect with Me: