Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Deliric

Deliric şi Silent Strike la Arenele Romane

Pe 28 septembrie 2019, la Arenele Romane din Bucureşti, Deliric şi Silent Strike se întorc pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. Primele 200 de bilete au pret special.

După mai bine de 14 ani de la primul release şi doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric şi Silent Strike anunţă apariţia celei de-a doua colaborări sub forma unui album, care-l va continua în stil şi expresie pe primul.

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapşă între cei doi artişti, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, uşor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe reţelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească şi nu numai.

Acest teaser are la bază ideea de conştientizare a ceea ce se ascunde în spatele unor fotografii perfecte, a acestor vieţi idealizate pe care cu totii le arătăm lumii întregi pe reţelele sociale. Mesajul #ZambimFals este biletul care ne permite includerea în cercurile de prieteni şi în realitatea utopică în care trăim.

Deliric

About Author

Connect with Me: