Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Teatrul de Arta Bucuresti_cladirea astazi_2018

De la 5 ani, la cel puţin 50! Teatrul de Artă Bucureşti lansează campania “Creştem cu ajutorul tău” – strângere de fonduri pentru extindere şi renovare.

La împlinirea, pe 8 decembrie 2017, a 5 ani de activitate artistică de succes, Teatrul de Artă Bucureşti şi-a fixat un nou obiectiv: abordarea, începând cu stagiunea 2018-2019, a unor texte mai complexe şi a unor producţii mai ample şi oferirea de condiţii mai bune, în sala de spectacole, pentru actori şi spectatori.

Aşadar, la început de 2018, Teatrul de Artă Bucureşti lansează oficial campania “Creştem cu ajutorul tău” – strângere de fonduri pentru extindere şi renovare.

Campania se desfăşoară până la data de 8 mai 2018 şi are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru extinderea şi modernizarea spaţiului de desfăşurare a activităţii, astfel încât acesta să permită producţii artistice mai ample şi condiţii mai bune, atât pentru spectatori, cât şi pentru echipele artistice. Campania se adresează publicului iubitor de teatru şi companiilor, oameni care cunosc şi iubesc activitatea Teatrului de Artă Bucureşti şi îşi doresc să fie parte din proiectele culturale viitoare ale teatrului, prin donaţii şi sponsorizări.

Afis

Cu sprijinul donaţiilor, Teatrul de Artă Bucureşti va mări capacitatea sălii, pentru accesul, la spectacole, al unui public mai numeros, va moderniza scena şi sceno-tehnica, pentru a putea oferi producţii mai ample, va extinde cabina actorilor, pentru a crea bune condiţii unei distribuţii mai numeroase, va extinde foaierul, transformandu-l într-un loc cald şi primitor, va renova şi va moderniza grupul sanitar, va moderniza cabina tehnică, pentru a spori calitatea suportului audio-vizual al spectacolelor.

Donaţiile se pot face în contul: IBAN: RO39BRDE426SV83707224260, deschis la BRD – Agenţia Corbeni, specificând “donaţie”.

Teatrul de Artă Bucureşti este un teatru sută la sută independent, care se susţine exclusiv din fonduri proprii şi nu beneficiază de buget de la stat, pentru producţii şi pentru desfăşurarea activităţii.

Teatrul de Arta Bucuresti_cladirea astazi_2018Teatrul de Arta Bucuresti_cladirea  astazi_2018

Teatrul de arta Bucuresti_sala de spectacole astazi                                                                                         Teatrul de arta Bucuresti_sala de  spectacole astazi

About Author

Connect with Me: