Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
dakini

Dakini pune România pe harta celor mai mari festivaluri din Europa de Est

În perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, la Tuzla, va avea loc Festivalul Internaţional Dakini, aflat la prima ediţie. România găzduieşte, în premieră, cel mai mare festival de gen din Europa de Est, care va reuni, pe o suprafaţă de 15 hectare de plajă pitorească, peste 100 de DJ români şi străini. Spectacolele aviatice, workshopurile, cursurile de yoga şi atelierele de artă şi creaţie, susţinute de artişti şi maeştri din toată lumea, vor completa playlist-ul complex şi diversificat oferit de invitaţii care vor urca pe cele 3 scene amplasate pe plaja de la Tuzla.

Evenimentul se adresează atât comunităţilor internaţionale familiarizate cu festivaluri precum Ozora (Ungaria), Shankra (Elveţia) Boom Festival (Portugalia) sau Tree of Life (Grecia), dar şi publicului din România, dornic să trăiască experienţe inedite, orientate spre dezvoltare personală şi relaxare în mijlocul naturii, la malul mării, departe de zgomotul urban şi rutina care înhibă creativitatea şi încătuşează mintea.

Astfel, 24/24h, timp de 4 zile şi 4 nopţi, vor răsuna la Dakini ritmuri diverse, pentru toate gusturile şi stările de spirit. Pe cele 3 scene vor evolua artişti şi DJ din toate zonele muzicale şi din toată lumea:

Chill Stage – Desert Dwellers, Solar Fields, Gaudi etc.

Psytrance Stage – Astrix, Loud, Liquid Soul etc.

Micro Stage – Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc. (R.N.)

About Author

Connect with Me: