Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
MARGARETA PASLARU CREDIDAM

CREDIDAM sprijină “Providența” – campania Margaretei Pâslaru în beneficiul Asociației nevăzătorilor din România

Marea doamnă a muzicii ușoare românești, Margareta Pâslaru, a celebrat împlinirea celor 60 de ani de carieră prin lansarea albumului aniversar “Providența”, un proiect discografic produs de ”e-Multimedia” (Andrei Enescu, director Radio Clasic) și sponsorizat de Ion Antonescu (Marshall) și UCIN.

Sumele aferente drepturilor de autor provenite din vânzarea albumului vor fi redirecționate către Asociația Nevăzătorilor din România.

Albumul de autor, ce cuprinde 25 de melodii, iar înregistrările au avut loc în studioul compozitorului Jolt Kerestely, cu care artista lucrează din anul 1964, iar masterizările au fost realizate de Andrei Kerestely. Muzica aparţine Margaretei Pâslaru, care semnează şi versurile câtorva dintre piese.

„Fericită coincidență! 2018 marchează Marea Unire, 90 de ani de Radio, iar pentru mine 60 de ani activi de la debutul care a creat un impact durabil. Tulburarea stârnită de versurile unor poeți prezenți pe albumul de autor «Providența», precum Ana Blandiana, George Bacovia, George Țărnea, Oscar Wilde, Constanța Buzea, Marius Tucă, vibrează în glas. Am regăsit printre strofe propriul univers, solitudinea necesară. Piscurile reușitelor rămân, nu se repetă, evoluăm în pas cu dinamica autentică din noi înșine”, mărturisea doamna Margareta Pâslaru, în cadrul sesiunii de autografe de la Muzeul Național al Literaturii Române.

CD-ul “Providența” poate fi comandat accesând următorul link: https://www.filmedecolectie.ro/margareta-paslaru-providenta-cd

DSC09368Un cadou primit de Ștefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM, de la doamna Margareta Pâslaru: caietul cu melodiile de pe ultimul său CD – “PROVIDENȚA”.

DSC09464

About Author

Connect with Me: