Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
e148fc43-dbd0-49f0-a154-06c2af0de58a

Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 13 octombrie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet şi lumini cu Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd!

Cei de la Speak Floyd reuşesc să recreeze o atmosferă psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar datorită muzicii ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Răzvan Roti, Kolumban Zoli, Edi Raiţă şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă şi care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd. au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii formaţiei Speak Floyd când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum şi proiectele de viitor la care lucreazî membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi – de ce nu -, şi din alte ţări. (R.N.)

 e148fc43-dbd0-49f0-a154-06c2af0de58a

About Author

Connect with Me: