Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Odell

Concert Tom Odell la Arenele Romane

Tom Odell cântă în România pe 16 februarie 2019, la Arenele Romane din Bucureşti (cort încălzit).

Britanicul a fost descoperit de Lily Allen, care spunea în 2012 că acesta are o energie care îi aminteşte de David Bowie. EP-ul “Songs from Another Love”, a fost lansat în acelaşi an iar piesa “Another Love” a ajuns rapid în fruntea topurilor muzicale. În acelaşi timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel că Tom Odell şi-a construit un fanbase solid încă de la începutul carierei.

Albumul de debut “Long Way Down” a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie. În octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, “Jubilee Road”. Prima piesă extrasă de pe viitorul material, “If You Wanna Love Somebody” a fost lansată pe 24 iunie iar videoclipul a depăşit pragul de 1 milion de view-uri pe YouTube.

Până în prezent, tânărul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival sau Lowlands. Odell spune că versurile pieselor sale sunt inspirate din incapacitatea sa de a menţine o relaţie mai mult de 6 luni. (R.N.L.)

Odell

About Author

Connect with Me: