Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
bosquito

Concert Bosquito

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi 19 aprilie, începând cu orele 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti cu un sound unic, Bosquito!

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) şi Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioadă, au lansat şi piesa Întuneric în culori alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 19 aprilie în Hard Rock Café să asculţi piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Două mâini, Când îngerii pleacă, M-ai dat peste cap, Tu eşti iubita mea şi mult prea cunoscutul refren “dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize. (R.N.)

bosquito

About Author

Connect with Me: