Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
alina manole

Concert Alina Manole la Clubul Ţăranului

Planetele s-au aliniat frumos şi, după o lansare de teatru a celui mai nou album, Alina Manole invită lunaticii, păcătoşii, amanţii şi îndrăgostiţii la un concert de club ce poartă numele – cum altfel?! – Lucruri simple.

Concertul va avea loc la Clubul Ţăranului din Bucureşti, pe 30 iunie 2018, începând cu ora 20:00.

Din 2009 şi până acum, Alina Manole a lansat 6 materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piaţa muzicală românească.

Luna Pătrată (2009), Cu drag (2009), Dragoste în 3 (2011), Fericirea de Luni (2014), 3 A.M. (colecţie, 2016) şi Lucruri simple (mai, 2018) sunt titlurile purtătoare de poveşti muzicale, compuse cu ironie, umor şi adevăr, despre viaţa reală şi tot ce se află în universul iubirii oficiale sau tabu.

Desigur, artista ar fi putut alege să cânte despre idealuri, îndrăgostire, iubire fără limite. Doza de realism şi simţul umorului au transformat însă creaţiile ei în produse aparte, unicat, aşa cum sunt şi „păcătoşii” care vin la concerte: mulţi, frumoşi, inteligenţi, asumaţi.

Albumul proaspăt lansat vine în aceeaşi linie de unicitate muzicală, cu câteva precizări pe care le face chiar Alina Manole: „Albumul nou este o sumă de lucruri simple. De viaţă reală, nu cea din filme. Pentru că viaţa reală are mai multă MUZICĂ înăuntru decât orice început sau final al unei poveşti de dragoste.”

Concertul de la Clubul Ţăranului de pe 30 iunie este o continuare firească a lansării de la Teatrul Nottara, întrucât universul muzical pe care îl acoperă artista are extensie în multiple tipuri de spaţii culturale. În plus, evenimentul în sine va reprezenta o închidere a sezonului muzical de „interioare” până în toamna acestui an. (R.N.)

About Author

Connect with Me: