Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
cover-fb-ministagiune-cndb-tnc

CNDB aduce dansul contemporan la Craiova

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) şi Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova (TNC) prezintă o ministagiune de dans contemporan între 13 decembrie şi 17 decembrie 2017, intitulată „Ministagiunea CNDB@TNC”.

TNC va găzdui patru producţii şi coproducţii CNDB, semnate de artişti ca Mihaela Dancs, Andreea David, Simona Deaconescu şi Andreea Novac, cât şi un atelier de dans contemporan susţinut de Andreea Novac.

Această colaborare reprezintă o premieră pentru cele două instituţii şi face parte din strategia de deschidere şi dezvoltare naţională anunţată de CNDB încă de la finele lui 2016 şi în cadrul căreia instituţia îşi propune deschiderea de filiale în oraşele mari din România.

„Această colaborare a venit din dorinţa de a dezvolta peisajul cultural craiovean. Faptul că dansul contemporan, genul acesta de exprimare, lipseşte din Craiova ne-a făcut să gândim această ministagiune împreună cu Centrul Naţional al Dansului. Este vorba despre 4 spectacole pe care urmează să le vedeţi în decembrie şi pentru că unul dintre scopurile comune celor 2 instituţii este implicarea directă a publicului şi faptul că ne dorim să oferim nişte experienţe revelatoare pentru oameni am planificat şi 2 ateliere de dans contemporan gratuite, la care îi aşteptăm pe toţi pasionaţii de dans, dar si pe cei curioşi să afle mai multe despre această formă de artă . Vrem să ne redescoperim şi să redescoperim oraşul împreună cu CNDB şi acesta e doar începutul”, a declarat Vlad Drăgulescu, directorul artistic al Teatrului Naţional ”Marin Sorescu” din Craiova.

Iată programul ministagiunii CNDB de la Teatrul Naţional din Craiova:

13 decembrie, ora 19.00 – CounterBODY de: Simona Deaconescu

14 decembrie, ora 17.00 – Nud de femeie brunetă de/cu: Andreea David

14 decembrie, ora 18.30 – 37 minutes of make believe de/cu: Andreea Novac

15 decembrie, ora 18.00 – Coregrafie de Grup de: Mihaela Dancs

16 – 17 decembrie, între orele 11.00 şi 14.00: Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac. (R.N.)

About Author

Connect with Me: