Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
ARTA-Acasa-poster-724x1024

Cinema ARTA lansează programul de filme online ARTA-Acasă

Cinema ARTA din Cluj-Napoca lansează ARTA-Acasă: un program de filme online, dedicat prietenilor cinematografului și cinefililor din toată țara.

Măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei cu noul coronavirus au constrâns Cinema ARTA, la fel ca majoritatea spațiilor publice, să își întrerupă activitatea din săli. În această perioadă dificilă pentru toată lumea, echipa de la Cinema ARTA din Cluj-Napoca își dorește să își continue activitatea și să rămână alături de prietenii cinematografului și a iubitorilor de filme de artă.

În acest scop a fost lansat programul ARTA-Acasă: un program de filme online accesibil pe Eventbook. Prin intermediul acestuia, prietenii Cinematografului ARTA și cinefili din toată țara se vor putea bucura în fiecare zi de câte un film online, susținând în același timp echipa, activitatea și viitorul cinematografului.

În cadrul programului ARTA-Acasă, sunt selectate şi difuzate filme de artă care s-au remarcat în ultimii ani, au cucerit publicurile marilor ecrane și au câștigat cele mai râvnite premii la marile festivaluri de film din lume. Totodată sunt puse în valoare voci consacrate și emergente din cinematografia contemporană, selectând în special filme care nu beneficiază de distribuție pe platformele internaționale de streaming online. Pentru luna mai, iniţiatorii au pregătit o serie de documentare și filme de ficțiune recente, realizate de unii dintre cei mai relevanți cineaști ai momentului.

Programul filmelor va fi publicat săptămânal, în fiecare vineri, pe pagina de facebook Cinema ARTA și pe pagina de pe Eventbook dedicată programului ARTA-Acasă.

Filmele pot fi vizionate pe platforma Eventbook doar în intervalul 19:00 – 24:00 în ziua difuzării filmului, pe teritoriul României. Prețul unui bilet este de 12 lei.

ARTA-Acasa-poster-724x1024

About Author

Connect with Me: