Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
caro-emerald-concert-de-martisor-la-bucuresti-i142403

Caro Emerald – concert de Mărţişor la Bucureşti

Pentru această primăvară, Caro Emerald pregăteşte un mărţişor special fanilor din România. Artista va susţine un concert chiar pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitală.

Caro Emerald, artista de origine olandeză care a debutat în 2009 cu celebra piesă “Back it Up”, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, noul single “A Night Like This” asigurându-i o nouă prezenţă în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită şi cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincţii din lume, oferita artistilor cu rezultate remarcabile in industria muzicala, inca din anul 1960.

Cel de-al doilea album, intitulat “The Shocking Miss Emerald”, a apărut în 2013 şi a intrat direct pe prima poziţie în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte şi prezenţe în cadrul mai multor festivaluri din Europa. Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte uşor de reperat, în special datorită identităţii sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorităţi retro, grooving jazz, cinematic tango, care te duc cu gândul la epoca de aur a Hollywood-ului.

În primăvara anului trecut a fost lansat EP-ul “Emerald Island” care dă numele turneului ce va include şi concertul programat la Bucureşti. Aceasta nu va fi prima vizitaă a artistei în România, Caro Emerald fiind unul dintre headlinerii ediţiei 2012 a festivalului B’ESTFEST. (R.N.)

caro emerald

About Author

Connect with Me: