Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
bon jovi

Bon Jovi Live – 21 iulie 2019 | Piata Constituţiei

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menţine cu certitudine: BON JOVI + Piata Constituţiei = o noapte extraordinară!

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, BON JOVI anunţă întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA şi al unui an colosal pentru formaţie, ce i-a văzut introduşi în Rock and Roll Hall of Fame.

Pentru a doua oară în România, după 7 ani de la fulminantul şi primul lor concert pe meleaguri autohtone, în faţa a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebită plăcere să vă anunţăm BON JOVI, live, la Bucureşti pe data de 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei!

“Aceste spectacole uriaşe, zeci de mii de oameni adunaţi, toţi într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat zâmbind liderul formaţiei, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album “This House Is Not For Sale”, care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declaraţie sfidătoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de Jon Bon Jovi şi colegii săi.

Şi formaţia a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în şase ani, clasat pe primul loc în celor mai bine vândute turnee din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa BON JOVI va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clapă, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. Toţi s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoţionant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame şi, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.

“BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh”, a declarat Jon. “Sunam mai bine ca niciodată şi ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne şi făcându-ne fanii fericiţi. Este timpul nostru, din nou”, a conchis Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute. Formaţia este pregătită cu o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: “You Give Love a Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” şi, bineinţeles, “Livin ‘On a Prayer”.

About Author

Connect with Me: