Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Screen-Shot-2015-12-08-at-11.31.17-AM

Bere Gratis si Elena Gheorghe – “Iarna ne-a surprins indragostiti”

Bere Gratis marchează prima colaborare cu Elena Gheorghe lansând piesa ”Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”. Melodia a fost compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu și vine însoțită de un videoclip regizat de Richard și Claudiu Stan.

„Credem că momentul apropierii Crăciunului stârnește pe fiecare dintre noi să aducă în inima celor din jur multă bucurie și multă sensibilitate. De fiecare dată când colaborăm cu cineva, alegem vocea potrivită, iar Elena este vocea care completează foarte bine mesajul și stilul piesei. Cum în România iarna ne ia prin surprindere de fiecare dată, sperăm ca această piesă să-i surprindă plăcut pe toți cei care iubesc să devină imnul oamenilor care se îndrăgostesc iarna.” – Mihai, solistul Bere Gratis

Piesa „Iarna ne-a surprins îndrăgostiți” este compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu. Filmat pe parcursul unei zile în complexul Harmonie din Predeal, videoclipul este regizat de Richard și Claudiu Stan și îi aduce pe artiști într-o poveste simpatică și amuzantă, un comic de situatie și de personaje. Inspirat de magia anotimpului și de ideea că frumusețea sărbătorilor de iarnă constă în surprizele și cadourile pe care le faci, personajul interpretat de Mihai, solistul trupei, dorește să îi facă o surpriză iubitei sale, personaj interpretat de Elena, o cină romantică.

About Author

Connect with Me: