Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
APPARATUS

APPARATUS – o călătorie imersivă în continuumul spațiu-timp la Galeria Senat

Studioul de artă și tehnologie H3 prezintă APPARATUS, o instalație imersivă cu roboți, teatru-dans și lumini ce îi va transpune pe participanți într-o experiență din viitorul explorărilor spațiale.

Pe 25, 26 și 27 noiembrie 2022, spațiul Galeriei Senat din București este transformat într-un vehicul sci-fi, scena APPARATUS.

Instalația performativă spune povestea lui Ome, ultima supraviețuitoare de pe APPARATUS, nava aflată în zbor către Proxima Centauri cu misiunea de a coloniza cel mai apropiat sistem solar. Dar Ome este singurul membru al echipajului rămas în viață, astfel că îi este imposibil să pună bazele unei societăți umane. Odată cu apropierea de steaua mult dorită, Ome trece de la furie și singurătate la serenitate și iluminare.

Întreaga experiență durează 30 de minute și reprezintă o meditație asupra unui viitor posibil al umanității, ca răspuns la problemele de astăzi legate de război, schimbări climatice și sociale. Într-o lume digitală, caracterizată de efecte vizuale, H3 își propune să îi transporte fizic și emoțional pe participanți în mijlocul poveștii.

Programul constă în trei reprezentații în fiecare dintre cele trei zile, de la 19:00, 20:00 și 21:00 iar locurile sunt limitate la maximum 50 de spectatori / reprezentație.

APPARATUS

About Author

Connect with Me: