Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
anika

Anika Nilles, headliner în cadrul DrumStage Winter Groove

Xlab Solutions şi NoCity Studio, în parteneriat cu Promusic Events şi Maximum Rock vă învită la a 7-a ediţie a evenimentului DrumStage –  Winter Groove, eveniment ce va avea loc pe data de 25 noiembrie 2018 în clubul Quantic din Bucureşti. Numele confirmate până acum sunt Adrian Tăbăcaru (Taine) şi Alex Hălmăgean (Days of Confusion) şi Kerim “KRIMH” Lechner (Septicflesh).

Acestora li se adaugă astăzi Anika Nilles, din Germania.

În ultimii 3 ani, Anika şi-a clădit faima pe Youtube, unde a devenit o senzaţie a internetului, strângând peste 13 milioane de vizualizări la clipurile sale în care interpretează compoziţii personale, pentru ca apoi să pornească în turnee prin Europa, America de Nord şi China.

Stilul interpretării Anikăi este caracterizat prin ritmul puternic şi intens şi prin fineţea tehnicii, dar şi printr-un sound unic. Anika foloseşte setul de tobe mai mult ca pe un mediu de propagare a emoţiilor decât ca pe un simplu instrument de menţinere a ritmului, ceea ce îi permite să realizeze interpretări magistrale, care nu distrag atenţia de la muzică în sine.

Artista a lansat mai multe single-uri, dar şi albumul de debut „Pikalar” (prin Sakurai Records), toate acestea făcându-şi loc în vârful topurilor muzicale din toată lumea. Încă din momentul lansării, „Pikalar” a intrat în „iTunes 200 Top Rock Releases”, în America, reuşind să se poziţioneze pe locul 113, o performanţă remarcabilă pentru un album predominant instrumental. Binecunoscută în comunitatea toboşarilor, Anika a fost distinsă cu „Modern Drummer Readers Poll” şi cu titlul de „#1 Rising Star”, oferit de revista DRUM! Magazine în 2015 şi 2016.

Odată cu proiectul Nevell, Anika a strâns laolaltă un grup de 3 muzicieni energici şi pasionaţi care să o ajute să îşi transpună muzica şi ritmurile într-un show complet.

 anika

About Author

Connect with Me: