Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Catalina Buzoianu. credit foto Mihaela Marin (1)

A 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu

Cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc la Bucureşti, în perioada 19 – 28 octombrie 2018. În anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri a românilor, activităţile şi evenimentele dedicate Festivalului se vor desfăşura sub simbolul: #fnt100 – Festivalul Naţional de Teatru 2018 – în 100 de evenimente.

Director artistic şi selecţioner al Festivalului va fi şi în acest an criticul de teatru Marina Constantinescu. Selecţia oficială a spectacolelor din ţară care vor fi parte din FNT 2018 va fi anunţată la începutul lunii iulie.

Continuând tradiţia iniţiată acum patru ani, ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată unui artist extrem de special cu care avem şansa să fim contemporani: regizoarea Cătălina Buzoianu – o mare personalitate a culturii române care, prin propunerile sale artistice şi prin activitatea susţinută dedicată învăţământului teatral şi scenei, în integralitatea ei, a influenţat profund teatrul românesc în ultimii 50 de ani. (R.N.)

CATALINA BUZOIANU (2)

Catalina Buzoianu. credit foto Florin Fratica

About Author

Connect with Me: