Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Slugă la doi stăpâni

„Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni – producția noii stagiuni a Teatrului Vienez de Copii

Teatrul Vienez de Copii – Copiii Joacă Teatru deschide stagiunea cu prima reprezentație a renumitei comedii „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, vineri, 5 aprilie, ora 19:00, la Sala Gloria (Str. Bucovina 6). Iubitorii de teatru sunt invitați să descopere amestecul plin de farmec al intrigilor și deghizărilor amuzante, cărora le dau viață și savoare copiii actori ai trupei Teatrului Vienez de Copii. În perioada 5-15 aprilie, toți cei peste 60 de copii din trupa Teatrului Vienez de Copii vor oferi publicului o interpretare adaptată a acestui clasic al comediei universale. Seria de nouă spectacole, fiecare cu distribuții unice, va fi găzduită de Sala Gloria, Teatrul Infinit și Teatrul Național București. Evenimentele sunt recomandate de Forumul Cultural Austriac.

Spectacolul este jucat de copii și tineri cu vârste între șapte și optsprezece ani, la finalul unei perioade de șase luni de cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cuprinzând vorbire, mișcare, improvizație, regie și conștientizare.

Teatrul Vienez de Copii își desfășoară activitatea prin metoda „Sylvia Rotter”, care aduce în primplan ideea de joc, prin intermediul căruia copiii explorează mijloacele lingvistice și fizice de exprimare. Textele alese pentru spectacole le facilitează tinerilor crearea unei legături cu operele marilor clasici ai literaturii universale.

„Slugă la doi stăpâni” este piesa care se adaugă în această stagiune suitei de piese clasice, comedii, aduse pe scenă încă din 2006. Umorul situației din piesa de teatru “Slugă la doi stăpâni” le permite tinerilor actori să se joace și să se manifeste liber pe scenă. Echipa de regizori și coordonatori artistici aplică metoda pedagogiei prin teatru, ghidând drumul tinerilor înspre ei înșiși.

Slugă la doi stăpâni

About Author

Connect with Me: