Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Moonspell

Moonspell – Două concerte în România anul viitor

Moonspell cântă la Cluj-Napoca, marţi, 10 mai 2022 la /FORM Space şi la Bucureşti pe 12 mai la Arenele Romane, în aer liber.

Evenimentele vor respecta normele în vigoare la momentul desfăşurării acestora.

Moonspell este formaţia etalon a scenei metal portugheze, fiind şi una dintre cele mai importante prezenţe ale gothic metalului internaţional.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atât din partea fanilor cât şi a specialiştilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa şi a susţinut turnee în întreaga lume alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh şi mulţi alţii.

Moonspell este recunoscută pentru forţa emanată în cadrul showurilor live, forţă la care vom fi şi noi martori în curând. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat următoarele cu privire la turneul care va ajunge şi în România: „Suntem bucuroşi să anunţăm primele concerte din cadrul The Greater Tour pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existenţă Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi în turneu şi ne vom vedea şi la festivaluri iar pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell vom lansa ediţii aniversare pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart”.

Moonspell

About Author

Connect with Me: