Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Dany Franchi Band

Dany Franchi Band la Transilvania Blues Festival

Dany Franchi Band revine pentru a doua oară în România și va susține un concert la Brașov, in data de 14 octombrie 2021, în cadrul celei de-a treia ediții a Transilvania Blues Festival.

Dany Franchi are la activ o bogată activitate concertistică. A participat la festivaluri europene și americane de prestigiu și la evenimente de excepție precum International Blues Challenge din Memphis și Dallas International Guitar Festival din Texas, unul dintre festivalurile de chitară cele mai importante din lume, urcând pe scenă alături de monștri sacri precum Robben Ford, Eric Gales, Sonny Landreth și Jimmie Vaughan.

La fel de importantă este și activitatea sa discografică, ce începe cu albumul “Free Feeling”, la realizarea căruia a beneficiat de participarea unor oaspeți de excepție, între care Paolo Bonfanti, Francesco Piu și Guitar Ray, continuând cu “I Believe” din 2014, înregistrat integral în Statele Unite și produs de Sean Carney.

În februarie 2017, la Austin, în Texas, a înregistrat cel mai recent disc, “Problem Child”, produs de legenda muzicii blues pentru chitară Anson Fundrburgh și de Category5Amps di Dallas; apărut în mai 2018, discul urcă pe locul patru în renumitul top american Billboard Blues Chart.

About Author

Connect with Me: