Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Targ de Craciun

Creativii din bucureşti, invitaţi să expună la „Urban Christmas Market” la ARCUB

Primăria Capitalei prin ARCUB lansează apelul deschis destinat organizaţiilor nonprofit din Bucureşti interesate să devină parteneri ai „Urban Christmas Market”. Târgul dedicat sărbătorilor de iarnă „Urban Christmas Market” va avea loc în perioada 1-24 decembrie la ARCUB Gabroveni şi aduce în atenţia bucureştenilor cele mai recente creaţii alternative realizate de micii producători locali din comunitatea creativă a oraşului.

„Urban Christmas Market” este o iniţiativă menită să ofere posibilitatea de expunere şi vânzare pentru produsele realizate de entităţile care produc obiecte cu caracter unicat, autentic, personalizat.

Târgul va avea mai multe secţiuni axate pe diferite domenii din sectorul creativ. Secţiunea Marker’s Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, Education Corner include ateliere educative pentru copii, iar Food & Drinks Corner este secţiunea dedicată vendorilor de street food & drinks şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale.

„Urban Christmas Market” va fi deschis zilnic, până în ajunul Crăciunului, între orele 10.00 şi 21.00, la sediul Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni.

Gândit ca o platformă de promovare a activităţii sectorului creativ din Bucureşti, „Urban Christmas Market” invită organizaţiile nonprofit să devină parteneri ai evenimentului, transmițând o propunere de participare până pe 22 noiembrie 2021. Propunerile trebuie să includă minimum cinci expozanți.

Expozanţii propuşi trebuie să se încadreze într-una dintre cele două categorii: creatori de produse nealimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la creatorii de obiecte decorative, bijuterii, articole vestimentare şi accesorii, creatorii de cosmetice naturale, decoraţiuni de Crăciun, cărţi, albume, viniluri, articole de papetărie şi articole pentru copii) şi producătorii sau vânzătorii de produse alimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la producătorii sau vendorii de dulciuri, miere, siropuri, ceaiuri, băuturi calde şi de alte produse artizanale).

Selectarea propunerilor primite se va face pe baza experienţei aplicanţilor în organizarea de evenimente similare şi va lua în considerare criteriul diversităţii şi al calităţii produselor prezentate, modul de prezentare a produselor şi ponderea creatorilor autohtoni în ansamblul expozanţilor.

Targ de Craciun

About Author

Connect with Me: