Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Construim speranța împreună

Construim speranța împreună în 2021 la Sibiu

Orice an dificil aduce cu sine piedici, dar și soluții și abilități necesare. După ce anul 2020 a fost marcat în domeniul artelor spectacolului de prima ediție online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – printre puținele festivaluri de prestigiu de acest gen din lume care nu și-a întrerupt misiunea în timpul pandemiei – anul 2021 va sta sub semnul speranței. Astfel, în 2021 „Construim speranța împreună” – aceasta este tema ediției FITS din acest an, un an cu la fel de multe provocări, dar, credem cu convingere, cu la fel de multe motive de bucurie.

Următoarea ediție a festivalului sibian se va desfășura în perioada 20-29 august 2021 și va comporta o dublă dimensiune: online și fizic.

Ca urmare a receptării incredibile a publicului internațional pe durata FITS online 2020, organizatorii îşi propun să continue această identitate digitală a festivalului, oferind și în acest an iubitorilor de teatru din întreaga lume care nu au posibilitatea să le fie alături în Sibiu, şansa de a viziona spectacole marcante ale scenei internaționale contemporane.

Haideți să construim această speranță împreună!

About Author

Connect with Me: