Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Next ex

NEXT EX vor deschide concertul Gramatik de pe 22 noiembrie de la Arenele Romane

Gramatik va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie. Pe numele său real Denis Jasarevic, este un producător de muzică hip hop şi electronică, originar din Portoroz, Slovenia şi l-aţi putut vedea în România până acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar şi la Coachella sau Sziget.

Seara va fi deschisă de NEXT EX, una dintre cele mai fresh trupe de electro pop din zona scenei underground. Grupul a fost înfiinţat în Bucureşti în 2016 şi a debutat cu single-ul “Hry Girl”. Piesa a avut un feedback foarte bun din partea ascultătorilor în urma difuzărilor pe numeroase posturi de radio, în special pe Radio Guerrilla unde au şi fost invitaţi pentru prima lor sesiune live, în cadrul emisiunii “Îmi place să LogOUT cu Bogdan Şerban”.

În urma lansării primului single, NEXT EX a avut parte de recenzii pozitive atât pe bloguri autohtone cât şi internaţionale. La numai două luni de la debut, NEXT EX revenea cu un al doilea single, “Close” care transmite încă de la primele acorduri un mesaj incitant şi jucăuş. Filmarea videoclipului a fost o experienţă interesantă şi plină de adrenalină, aceasta având loc pe un heliport din Bucureşti.

Începutul lui 2017 găseşte trupa în studio pentru finalizarea înregistrărilor albumului de debut, iar pe 21 martie în Club Control trupa a lansat noul single/videoclip ce anunţa apariţia albumului, “Superhero”. NEXT EX înseamnă: Andrea – voce, Robert – clape şi chitară, Sergiu – baterie şi percuţie.

Gramatik va prezenta la Bucureşti noul său material RE:COIL dar şi hiturile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube. Jasarevic a simţit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 13 ani când reuşeşte să producă muzică hip hop folosind doar un computer din generaţiile foarte vechi. Succesul a început să apară imediat ce muzica sa a fost difuzată pe canalale de streaming americane, moment important ce i-a adus ucontract cu un agent din America. În prezent, portofoliul Gramatik dezvăluie nouă albume de studio, cel mai recent fiind “Epigram2 (2016), trei EP-uri şi numeroase single-uri ce au apărut în compilaţii renumite precum “Coffee Shop Selection2.

Gramatik se descrie ca muzician part-time şi comediant full-time, îndemnându-şi mereu fanii să nu-i ia muzica în serios, însă, artistul este unul dintre puţinii producători muzicali care înţeleg importanţa groove-ului în muzica electronică. Muzica lui Gramatik este încărcată de elemente funk, jazz şi soul, fiind foarte dificil de constrâns într-un anumit tipar, însă nelipsită din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing. (R.N.)

Next ex

About Author

Connect with Me: