Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
Schiller

Evenimentul Schiller îşi schimbă locaţia

Schiller va fi mutat în Quantic Club (şoseaua Grozăveşti 82, Bucureşti). Biletele rămân valabile. Accesul se va face începând cu ora 20:00, iar evenimentul va începe la ora 21:00.

Anul 2019 debutează cu o surpriză de proporţii pentru toţi iubitorii sonorităţilor electronice de clasă superioară! În acest sens, vă invităm, pe data de 19 ianuarie la Quantic Club, într-o călătorie muzicală extrem de intensă alături de magneticul artist german Schiller, într-un show fabulos, o cascadă perfectă de sunet şi lumini!

Dacă în 2016, când a concertat, practic, pentru prima oara în România, Schiller şi-a cerut scuze că nu ştie să spună “mulţumesc” în limba română, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, că se va întoarce şi va învăţa! Iată că revine şi… nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute şi cu o scenă senzaţională, inundată de lasere, lumini şi sunet surround.

Postul de televiziune grecesc “Music Force Europe” dedică timp muzicii lui Schiller, în fiecare săptămână, într-un show ce se numeşte „Schill-Out”.

Primul succes cu adevărat răsunător al lui von Deylen s-a petrecut în 2003 cu albumul “Leben” (Viaţa, Existenţa), primul dintr-o serie de materiale foarte reuşite şi apreciate de un public larg. Cinematicul album “Future”, a apărut în 2016 şi a fost inspirat de zilele petrecute în deşertul Mojave din SUA. Pe acest ultim produs discografic, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscută din Lacuna Coil, Tarja Turunen, Tawgs Salter şi celebra actriţă Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

Schiller (Christopher von Deylen – n. 15 octombrie 1970) este un artist de muzică electronică (chill out/trance) şi ambient de origine germană.

Dragostea pentru muzică s-a născut în 1982, “când am auzit prima oara o casetă de calitate foarte proastă cu Tangerine Dream. Acela a fost momentul decisiv, punctul de plecare”, a declarat artistul într-un interviu pentru unsitedemusica.ro, în 2016.

Iniţial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen şi Mirko von Schlieffen. În jurul anului 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru.

În 2002, Schiller a câştigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu „Dream of You”. Acesta a vândut peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Alte colaborări importante a avut alături de: Anggun, Lang Lang, Klaus Schulze, Mike Oldfield, Helen Boulding, Kate Havnevik, Damae of Fragma, Stephenie Coker şi actriţa germană Anna Maria Mühe.

Schiller

About Author

Connect with Me: