Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți / credidam-english-version
bon jovi

Best Bon Jovi Live Tribute cu New Jersey la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară alături de trupa italiană tribut Bon Jovi, “New Jersey”! Vino pe 13 septembrie de la ora 22:30 să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Nu se întâmplă ca în fiecare zi să existe un concert Bon Jovi, misiunea asumată de New Jersey este să ofere fanilor o experienţă fidelă cu cea oferită de celebra trupă. Având în repertoriu peste 100 de melodi, setlist-ul New Jersey este mereu diferit şi ţinteşte să satisfacă cerinţele până şi celor mai pretenţioşi fani.

Activă din 2007, trupa  New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi.

Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”, mereu cu singurul obiectiv de a oferi senzaţia unui show original, apelând chiar şi la variante acustice a celebrului duo “Jon & Richie”.

Membrii activi ai trupei sunt: Sandro Casali – Jon Bon Jovi, Matteo Gattei – Richie Sambora, Alessio Gattei – Tico Torres, Andrea Augelli – David Bryan, Lucio Mc Lucione – Hugh McDonald.

bon jovi

About Author

Connect with Me: